Proyecto mierda

Saturday, August 06, 2005

Alguns altres objectius a tenir en compte:

MINIMITZACIÓ DEL PES DE LA CABINA: crec que per a l'elaboració de la cabina hauríem de fer servir materials lleugers. Que tinguin la resistència adequada, però el més lleugers possible. Plàstics, fibres de vidre o inclús cartrons. Jo passaria de metalls, que faran que tot plegat pesi molt. A més, penseu que si l'artefacte cau des d'una certa altura, com més lleugeret sigui menys mal pot fer.

SISTEMA D'ATERRATGE: se m'ha acudit que per esmorteir el cop d'una aterrada o una possible caiguda, podem equipar la zona dels vèrtex inferiors de la cabina amb globus a mig inflar. Dic a mig inflar perquè si estan infladíssims un cop fort els rebentaria. Es tracta d'aprofitar l'elasticitat del plàstic del globus, que serà més efectiu si està a mig tensar.




Respecte a la idea que tenia el Jordi d'equipar l'interior de la cabina amb un recipient d'heli comprimit, jo ho veig xunguillo, perquè afegirà un compromís de pes bastant engorrós. Seria genial poder moure's amb autonomia en alçada cap amunt, però això ja ho aconseguim un cop deixem anar la merda. Si l'objectiu de l'artefacte és partir d'una certa alçada, moure's fins l'objectiu, deixar anar la merda i tornar a un lloc estalvi, aleshores el recipient d'heli comprimit és prescindible. Jo ho deixaria per una futura versió de l'artefacte. Com ho veieu?

2 Comments:

At 8:12 AM, Blogger Jordi said...

Fino fino.
Percert el dibuix és del i-sketch?¿

 
At 9:53 AM, Blogger Guille Martínez-Vela said...

El dibuix està fet amb el paint, a ratolí pelat. És a dir, sí, rollo iSketch.

 

Post a Comment

<< Home