Proyecto mierda

Friday, August 05, 2005

Arribades a aquestes altures. Quant ja contem amb 4 memebres en l'equip crec que seria hora de recapitular i fer resum dels objectius. Almenys dels primers que hem d'assolir.

En primer lloc recordar que estem intentant disenyar una espècie de Zeppelin teledirigit amb capacitat d'atac. És a dir: podrà portar una càrega que en el oprtú moment deixarà anar. Sino, vaia merda de dirigible no? Així que ens cal solucionar una sèrie de problemes:

El diseny de la caixa on aniran els motors i l'electrònica. El que vindria a ser la cabina de dirigible. Hem de tenir en compte que el seu diseny anirà bastant lligat al que volguem posar-hi a dintre. Pesonalment crec que és del primer que s'ha de solucionar.

El globus. Hem de decidir el material i la forma, així com el tamany. I sobre tot la manera com va agafat a la cabina. El que ha proposat el Guille és bastant important: com més compacte sigui el conjunt globus cabina més estable serà el aparell

El sistema de control. Potser això millor parlar-ho més tard, però el Kescuin m'ha comentat totes les dificultats que podriem tenir si usabem WLAN com a mitjà per transmetre les ordres al bitxu. Així que esperem l'esquema Kescuin.

De moment això és tot. Ale, a seguir de festa!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home